كريب الجبنة على "سفرة دايمة"
فرعون :: اخر الاخبار
صفحة 1 من اصل 1
19032013
كريب الجبنة على "سفرة دايمة"
كريب الجبنة على "سفرة دايمة"
النهارده هنعمل مع بعض كريب بالجبنة ومربى التوت بطريقة بسيطة وسهلة ممكن تقدميها لأسرتك في الفطار أو الغذاء.
كريب الجبنة
المقادير:
كوب دقيق
3 ملعقة كبيرة زيت زيتون
ملعقة كبيرة سكر
¼ كوب ميه
رشة ملح
كوب لبن
2 بيضة
زبدة
مقادير الحشو:
3 ملعقة كبيرة سكر بودرة
ملعقة كبيرة ليمون مبشور
1½ كوب جبنة بيضاء
بيضة
للتزيين:
½ كوب مربى
¼ كوب ميه
الطريقة:
1-
ضيفي على الدقيق البيض وزيت الزيتون والملح والسكر والميه واخلطيهم مع
بعض، وبعد كده ضيفي عليهم اللبن واخلطيهم كويس مع بعض لحد ما يتجانس
الخليط، وبعد كده حطي الخليط في الثلاجة لمدة ساعة.
2- للتزيين: اغلي المربى على النار مع الميه، وبعد كده ارفعيها من على النار وسيبيها على جنب.
3- للحشو: اخلطي الجبنة مع البيضة والسكر البودرة والليمون مع بعض وسيبيهم على جنب.
4-
طلعي عجينة الكريب من الثلاجة وحطي شوية منها على النار واقلبيها على
الناحية التانية وكرري الخطوة دي مع باقي العجين، وبعد كده ابدأي حطي الحشو
في الكريب ولفيها كويس وكرري الخطوة دي مع باقي الكريب.
5- ادهني الصينية بالزبدة ورصي فيها الكريب وحطيه في الفرن لمدة من 10-15 دقيقة وطلعيه من الفرن وقدميه مع المربى.. وبالهنا والشفا.
خلصت وصفتنا النهارده..
استنونا كل يوم مع وصفات جديدة..
سلام،،،
النهارده هنعمل مع بعض كريب بالجبنة ومربى التوت بطريقة بسيطة وسهلة ممكن تقدميها لأسرتك في الفطار أو الغذاء.
كريب الجبنة
المقادير:
كوب دقيق
3 ملعقة كبيرة زيت زيتون
ملعقة كبيرة سكر
¼ كوب ميه
رشة ملح
كوب لبن
2 بيضة
زبدة
مقادير الحشو:
3 ملعقة كبيرة سكر بودرة
ملعقة كبيرة ليمون مبشور
1½ كوب جبنة بيضاء
بيضة
للتزيين:
½ كوب مربى
¼ كوب ميه
الطريقة:
1-
ضيفي على الدقيق البيض وزيت الزيتون والملح والسكر والميه واخلطيهم مع
بعض، وبعد كده ضيفي عليهم اللبن واخلطيهم كويس مع بعض لحد ما يتجانس
الخليط، وبعد كده حطي الخليط في الثلاجة لمدة ساعة.
2- للتزيين: اغلي المربى على النار مع الميه، وبعد كده ارفعيها من على النار وسيبيها على جنب.
3- للحشو: اخلطي الجبنة مع البيضة والسكر البودرة والليمون مع بعض وسيبيهم على جنب.
4-
طلعي عجينة الكريب من الثلاجة وحطي شوية منها على النار واقلبيها على
الناحية التانية وكرري الخطوة دي مع باقي العجين، وبعد كده ابدأي حطي الحشو
في الكريب ولفيها كويس وكرري الخطوة دي مع باقي الكريب.
5- ادهني الصينية بالزبدة ورصي فيها الكريب وحطيه في الفرن لمدة من 10-15 دقيقة وطلعيه من الفرن وقدميه مع المربى.. وبالهنا والشفا.
خلصت وصفتنا النهارده..
استنونا كل يوم مع وصفات جديدة..
سلام،،،
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
الإثنين أكتوبر 21, 2013 2:57 pm من طرف admin
» ارتفاع الأسعار بشمال سيناء لاستمرار اغلاق كوبرى السلام
الإثنين أكتوبر 21, 2013 2:49 pm من طرف admin
» طالبات الأزهر تتظاهر بكلية طب البنات
الإثنين أكتوبر 21, 2013 2:43 pm من طرف admin
» صلاة غائب على أرواح الطلاب الشهداء بهندسة القاهرة
الإثنين أكتوبر 21, 2013 4:21 am من طرف admin
» مصريون لـ"الجزيرة": مصر تستعد لما بعد السيسي.. والانقلاب يعيش اللحظات الأخيرة
الإثنين أكتوبر 21, 2013 4:20 am من طرف admin
» تجديد حبس 163 معتقلا من مويدي الشرعية في أحداث أكتوبر
السبت أكتوبر 19, 2013 9:47 pm من طرف admin
» الألتراس ينهون المسيرة بتهديد نهيا الاسبوع
السبت أكتوبر 19, 2013 9:45 pm من طرف admin
» اصمت وأصغي ثم فكر وتكلم
الجمعة أغسطس 09, 2013 12:29 am من طرف admin
» أريد رأيكم في هذا الاسم للمنتدى
الجمعة أغسطس 09, 2013 12:28 am من طرف admin